GROEPSLESSEN

Het aanbod Flink! groepslessen bestaat momenteel uit:

TYP-10

 

Leer op een speelse en leuke manier blind typen in 10 lessen. Typ-10 werd ontwikkeld voor kinderen met leerproblemen, maar iedereen kan aansluiten. De nadruk ligt op het automatiseren en memoriseren van alle letters, het tempo stijgt vanzelf naarmate je meer oefent.

Vanaf 10 jaar of 4de leerjaar.

De totale kostprijs bedraagt  130 euro, inschrijven kan via erika@flinkteam.be.

 

 

 

 

 

 

KNUTSELKABOUTER

Is kleuren, knippen, knutselen een uitdaging? Kom dan met onze KnutselKabouter ontdekken dat dit ook leuk kan zijn! Op je eigen tempo worden knutselen en schrijven een plezier! Gezelligheid en enthousiasme staan centraal. Onze KnutselKabouter is een ervaren psychomotorisch therapeut en leert je de kneepjes van het ‘knutsel’vak.

Deze Paasvakantie (10 tot 12/04/2017) komt hij 4 voormiddagen  van 9u30 tot 11u30 langs en werkt in kleine groepjes. Kinderen uit 3de kleuterklas en 1ste leerjaar zijn van harte welkom.

Info en inschrijven via erika@flinkteam.be

 

 

SPELLINGSKAMPIOEN

Is correct schrijven voor jou een hele opgave? Ontdek dan tijdens deze cursus dat spelling ook leuk kan zijn! Samen met Marckse, Carmen en meneer Boma herhalen we verschillende spellingmoeilijkheden op een leuke en interactieve manier.

Deze cursus wordt georganiseerd tijdens de zomervakantie op verschillende tijdstippen. We werken 3 voormiddagen van telkens 2 uur.

De totale kostprijs bedraagt 90 euro, inschrijven kan via ann@flinkteam.be.

 

OP TOCHT DOOR DE JUNGLE

Ga je mee op zoek naar letterslangen en cijferkrokodillen? In onze jungle wordt je rugzak gevuld met vaardigheden die je een stevige basis geven voor het 1ste leerjaar.

Deze cursus wordt georganiseerd tijdens de zomervakantie op verschillende tijdstippen. We werken 3 voormiddagen van telkens 2 uur.

De totale kostprijs bedraagt 90 euro, inschrijven kan via ann@flinkteam.be.

  • BERICHTEN

    Hey, psssst ... Onze KNUTSELKABOUTER komt weer langs in de paasvakantie! Zin om mee te doen? Meer info onder ‘Groepslessen’ of via erika@flinkteam.be.

    Bij Flink! kan men nu ook terecht voor PSYCHOLOGISCHE begeleiding bij collega’s Coline Antheunis en Elke Michielssens.

    Onze kinesitherapeuten geven RELAXATIETHERAPIE voor kinderen, jongeren en volwassenen.

    Binnen het logopedisch team hebben twee collega’s zich gespecialiseerd: Eline Brys is STEMTHERAPEUT en Ellen vermeulen behandelt vloeiendheidsstoornissen (STOTTEREN en BRODDELEN).