RELAXATIETHERAPIE

Onze relaxatietherapie bestaat uit een mix van klassieke relaxatie-technieken, een ontspannende druk- en strijk-massage en ondersteunende Braingym®- oefeningen om ook thuis tot rust te komen. Op deze manier brengen we ontspanning in lichaam en geest.

Ter info:

 • Braingym® is een educatieve methode, ontwikkeld door P. Dennison, met als motto: “Bewegen is de poort tot leren”. Braingym is leuk, ontspannend, maar brengt ook focus. Braingym is (leren) voelen wat je lichaam je ‘vertelt’.
 • Diepe druk massage: Dit is een massagevorm die systematisch en repetitief druk uitoefent op de spiergroepen en gewrichten.
 • Strijkmassage: Deze strijkmassage gebeurt over de kledij heen. Ze is gebaseerd op de strijkmassage van Tiffany Field (Amerikaanse psychologe). Ze bestaan uit gestructureerde strijkbewegingen over heel het lichaam die het “loslaten” stimuleren.

Doelgroep = volwassenen, jongvolwassenen en kinderen.

Meer info: erika@flinkteam.be of 0478/36.01.99

 • BERICHTEN

  Hey, psssst ... Onze KNUTSELKABOUTER komt weer langs in de paasvakantie! Zin om mee te doen? Meer info onder ‘Groepslessen’ of via erika@flinkteam.be.

  Bij Flink! kan men nu ook terecht voor PSYCHOLOGISCHE begeleiding bij collega’s Coline Antheunis en Elke Michielssens.

  Onze kinesitherapeuten geven RELAXATIETHERAPIE voor kinderen, jongeren en volwassenen.

  Binnen het logopedisch team hebben twee collega’s zich gespecialiseerd: Eline Brys is STEMTHERAPEUT en Ellen vermeulen behandelt vloeiendheidsstoornissen (STOTTEREN en BRODDELEN).